Vraag een bezichtiging of extra informatie aan over de Petmolen 63 te Amsterdam.

Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: 95m²

Ruime 4 kamerwoning met eigenparkeerplaats in de parkeergarage.

Op de achtste etage van dit goed onderhouden complex in het populaire Amsterdam-Noord, bieden wij dit ruime 4 kamer appartement aan, met een prachtig weids uitzicht over het groen richting de haven.
En let op! De erfpacht is afgekocht tot 16-07-2060
Uitzicht, ruimte en rustig wonen is hier van toepassing! Maak snel een afspraak.

Naast drie ruime slaapkamers en een multifunctionele ’tussenruimte’, heeft dit appartement een balkon over de gehele breedte op het zonnige zuiden. Ook beschikt dit appartement over veel privacy.

Het appartement van ca. 95m² aan de Bergmolen is gelegen in de Molenwijk (Oostzanerwerf), een prachtige groene autoluwe wijk. Het omringende park, met bomen, rietlanden, waterpartijen en de scheiding van auto en langzaam verkeer zorgen voor een uniek en prettig woonmilieu. Met het bruisende NDSM terrein, het centrum van Amsterdam en natuurgebied t’ Twiske op een steenworp afstand.

Indeling appartement:
Via de entree kom je binnen in een centrale hal waar je via de trap of lift de achtste verdieping kunt bereiken. Vanuit de lift stap je links de galerij op naar de voordeur. Eenmaal binnen kun je via de rechter deur in de hal naar de keuken. Via de deur rechtdoor bereik je de hal met het separate toilet en de nette badkamer naar de overige ruimtes. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers en een multifunctionele ’tussenruimte’. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit zowel de hal als de keuken kun je de ruime lichte woonkamer met prachtig weids uitzicht betreden en vanuit daar heb je toegang tot het balkon.

Omgeving:
De wijk is opgedeeld in een woongedeelte met het park, een winkelcentrum en een basisschool gebied. Het uitgebreid winkelcentrum bereik je met 5 minuten lopen. Daar vind je ook het gezondheidscentrum en een bibliotheek. Wandelen, hardlopen of een potje voetballen op het Johan Cruyff veld is allemaal mogelijk in de wijk. Een hapje eten of terrasje pakken kan uiteraard op het NDSM terrein bij verschillende hotspots. Ook Filmhuis Eye ligt op fietsafstand én met 5-10 minuten fietsen de andere kant uit, kun je ontspannen in het mooie natuurgebied ’t Twiske. Hier vind je de stilte en prachtige natuur met vele vogels en schotse hooglanders én water plezier.

Ligging:
De Molenwijk heeft een eigen busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. De bushalte is nog geen 5 minuten lopen en je bent in 10 minuten op station Sloterdijk in Amsterdam West. Met de fiets ben je in 12 minuten bij het NDSM terrein waar u de Pont naar het centraal station kunt nemen of naar de Pontsteiger (Haarlemmerdijk/Westerpark). De nieuwe Noord-Zuidlijn ligt op enkele minuten rijden en is goed te bereiken met de bus of fiets. Verder ben je met een paar minuten met de auto bij de Ringweg A10, afrit S118.

Bijzonderheden:

 • Prachtig weids uitzicht
 • Woonoppervlakte circa 95 m²
 • Balkon op het zuiden 14 m²
 • Berging van 9m² op de begane grond
 • Erfpacht is afgekocht tot 16-07-2060
 • Bouwjaar 1969
 • Energielabel C, geldig tot 16-03-2033
 • Servicekosten circa €221,80 per maand (incl. opstalverzekering)
 • Actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd
 • Parkeerplaats in de parkeergarage of gratis parkeren een straat verderop.
 • Oplevering in overleg