Woningwaardedag

Het is tijd om het mysterie rondom de waarde van je huis te onthullen. Nieuwsgierig naar wat jouw huis op de huidige markt waard is? Graag kom ik als lokale makelaars van Huijsen Makelaar je hierbij helpen tijdens de Open Woningwaardedag op 9 september 2023. Op deze speciale dag kom ik Patrick Huijsen met al 5 jaar een eigen makelaarskantoor bij jou thuis langs om een deskundige en professionele waardebepaling van je woning uit te voeren, geheel afgestemd op de huidige markt. In ongeveer 30 minuten ben je op de hoogte van de werkelijke waarde van jouw huis.

Aanmelden is mogelijk door onderstaande contact formulier in te vullen:3 redenen om deel te nemen:

Waardevolle inzichten: 
Ik zal jouw huis grondig inspecteren en een nauwkeurige waardebepaling geven. Dit kan je helpen bij toekomstige beslissingen, zoals verkoop of renovatie.

Efficiëntie
In slechts een half uur krijg je gedetailleerde informatie over de waarde van je huis. Geen tijdverspilling, maar snelle en betrouwbare resultaten.

Deskundig advies: 
Natuurlijk heb ik een grondige kennis van de huidige markt en woningwaarden. Hierdoor kunt u vertrouw op mijn expertise voor een correcte en actuele waardebepaling.

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de Open Woningwaardedag!
Meedoen is heel eenvoudig;

Maak een afspraak via het contactformulier welke hierboven geplaatst is en dan zorg ik voor de rest

–  Aanmelden kan tot één week voor aanvang –