Nieuw in de verkoop, Vlusch 43 te Krommenie.

Gepubliceerd door Patrick Huijsen op

Willen jullie deze woning als eerste bezichtigen bel dan de makelaar 06-18921970!

. Eengezinswoning;
. Inhoud: ca. 225 m³
. Woonoppervlakte.: ca. 77 m²
. Perceelgrootte: 112 m² eigen grond plus bruikleen oever
. Bouwjaar 1927
. Fundering, meetrapport gemeente Zaanstad aanwezig
. 4 kamers, 3 slaapkamers
. Verwarming: CV combi Intergas, bouwjaar 2008

Deze keurige tussenwoning ligt aan de Vlusch in Krommenie. Een licht slingerend straatje met open VAARWATER! voor en achter, richting het pittoreske Krommeniedijk. De vooruitgang heeft de bebouwing dichterbij gebracht, zo ook de voorzieningen, maar de Vlusch is en blijft een historische lintbebouwing.

De woning heeft een lichte woonkamer en zowel een voor- (zuiden) als achtertuin (oosten) waar u heerlijk uw bootje kunt aanleggen. Wat u zal aanspreken is het uitzicht over het water in de achtertuin. Op de zomeravonden lekker staren over het water.

De woning is keurig afgewerkt, TOP voor starters.
Kortom een heerlijke woning op een bijzondere locatie!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, toilet, trapkast, lichte doorzonkamer, nette lichte open keuken die toegang geeft tot de houten aanbouw die de functie heeft van bijkeuken; achtertuin met vrijstaande stenen berging op het oosten met de mogelijkheid voor het aanleggen van je eigen boot.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast, ruime fraai betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met glazen spatschermen, wastafel met mengkraan, spiegel en kastmeubel. Tweede toilet (wandcloset) en niet te vergeten een bad.

2e verdieping:
Bergzolder bereikbaar via vlizotrap.

De Vlusch in Krommenie vormt van oudsher de grens tussen het dorp en het platteland met het pittoreske Krommeniedijk. Toen deze woningen gebouwd werden, was het een karrespoor. Nu wordt deze weg gebruikt door auto´s, fietsers en wandelaars; vrachtverkeer is niet toegestaan. En bootjes natuurlijk. Vanuit de achtertuin vaar of peddel je naar De Woude, het Alkmaardermeer en de gezellige plezierjachthaven in Westknollendam.

Vlusch ligt in het verlengde van het oude dorpscentrum waarmee het voorzieningenniveau voor een gezin gegarandeerd hoog is. Binnen een paar minuten fietsen of autorijden bereik je respectievelijk scholen, sportverenigingen, winkels en de snelweg. Diverse basisscholen en voortgezet onderwijs van vmbo tot vwo, sportclubs met uitstekende accommodaties, de bieb, het avontuurlijke achterland en de aanwezigheid van leeftijdgenoten geven kinderen de kans op een heerlijke jeugd. Het gezellige dorpscentrum met een bijzondere diversiteit aan winkels en restaurants onderscheidt zich van alle andere dorpen in de wijde omgeving.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *