Nieuwe in de verkoop

Gepubliceerd door Patrick Huijsen op

Jacob van Heemskerckstraat 9 te Alkmaar

Vraagprijs € 210.000 kosten koper

Omschrijving:
Achter deze traditionele voorzijde treft u een knusse gezinswoning met twee slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar de derde slaapkamer gerealiseerd kan worden. De heerlijke zeer grote tuin van 13 meter diep is op het noord/oosten gelegen. (de zon komt de gehele dag in uw tuin)
Het is daarbij lastig voor te stellen dat u slechts enkele minuten verwijderd bent van de Alkmaarse binnenstad. Ook uitvalswegen, openbaar vervoer, scholen en het wandelpark de Oosterhout liggen binnen bereik.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt wacht dan niet voor het maken van een afspraak voor deze woning.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal, waar de meterkasten zich bevinden. De hal geeft toegang geeft naar de trap en de deur naar de woonkamer welke is voorzien van laminaat. De keuken in een hoek opstelling geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft uitzicht op de grote tuin, ook aan de achterkant van het huis vind u ook het toilet. In de ruime achtertuin die nog naar eigen inzicht in te richten is, kan je heerlijk vertoeven. Er is een berging aan het huis vast gebouwd, plus nog een losse berging achter in de tuin.

Eerste etage:
Direct op de eerste etage arriveert u op de overloop welke toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegelde en voorzien van een ruime douche en wastafel.

Tweede etage:
De tweede etage is bereikbaar met een vaste trap alwaar een ruime zolder met wasmachineaansluiting is. Hier is ook de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Wetenswaardigheden:
– Woonoppervlakte van 75m2
– Gelegen op 164m2 eigen grond
– Achtertuin met achterom
– Zonnige achtertuin op het Noord/ Oosten
– Bijna volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
– Rechte gevels dus weinig ruimte verlies
– Dichtbij alle voorzieningen
– CV ketel Remeha uit 2013
– Dichtbij het stadspark Oosterhout
– Aanvaarding vanaf september 2020
– Energielabel C (Dak en buitenmuren zijn geïsoleerd, volledig voorzien van dubbelglas)


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *