Voor klant aangekocht

Gepubliceerd door Patrick Huijsen op

Kinheimstraat 22 te Alkmaar

Dit leuke huis heb ik vorige week voor een klant mogen aankopen. Een huis in de spoorbuurt te Alkmaar. Dit was toch wel het leukste huis dat ik samen met de kopers heb mogen bezichtigen. De bouw 1909 geeft geeft aan dat het geen nieuwbouw is. Door mijn bouwkundig informatie, heb ik kunnen aangeven dat de staat voor de leeftijd van deze woning zeer goed was. Wel wordt er nog een bouwkundigenkeuring gedaan. Dit doet de klant om aan de onderzoeksplicht te voldoen, voor het kopen van een huis. Wel heb ik de verwachting dat er geen dingen aan het licht komen waarvan ik niet al de informatie heb gegeven aan mijn klant.

Beste klanten. Mooi dat de bieding geaccepteerd is, nu in Mei naar de Notaris.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *